Voorbeeld drukwerk

Een leuk voorbeeld van één van onze zakelijke klanten is onze buurvrouw Mila van Character Gastrobar.
Mila liet bij ons niet alleen haar visitekaartjes drukken, maar ook haar notitieblokken, haar reclameborden op zijldoek (met spandraad), haar reclameposters en advertenties.

Bent u op zoek naar een drukkerij die werkt zoals u dat graag wilt, of wilt u gewoon meer informatie over de diverse mogelijkheden, neem dan contact op met onze drukker Fred Voorham op print@studiovanderplas.nl.

Kopiëren/printen/scannen
In onze winkel doen wij ook uw dagelijkse kopiewerk, dit kan zowel op A4 als A3 formaten, en uiteraard in kleur of zwartwit. Wij kunnen ook gemailde documenten afdrukken, of andersom: documenten scannen, digitaliseren en mailen.

U kunt uw documenten (in pdf formaat) mailen naar kopie@studiovanderplas.nl, deze printen wij vervolgens zsm uit.

Flyers.

Icoon flyers

Flyers

Wij drukken flyers in full colour, te bestellen vanaf 250 stuks waarbij u keuze heeft uit verschillende papiersoorten en afwerkingen.

Icoon flyers

Flyers lamineren

Wij kunnen eventueel ook uw flyers lamineren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Visitekaartjes.

Icoon visitekaartjes

Visitekaartjes

Dankzij ons assortiment van meerdere papiersoorten en afwerkingen grijpt u nooit meer mis naar een professioneel en opvallend visitekaartje.

Visitekaartjes worden geleverd vanaf 250 stuks en zijn snel leverbaar!

Icoon visitekaartjes

Visitekaartjes lamineren

Wij kunnen eventueel ook uw visitekaartjes lamineren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Kalenders.

Icoon muurkalender
Icoon buro kalender

Muur- en bureaukalenders

Blijf het hele jaar door in beeld bij uw (zakelijke) relaties met een kalender. U hebt de keuze uit bureaukalenders of hangkalenders. Deze zijn voorzien van een spiraalbinding.

Banners.

Icoon roll-up banner

Rollup banner

Onze rollup banners hebben uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze rollen soepel op en de constructie is zeer degelijk waardoor de banner in één beweging stevig staat. Rollup banners worden geleverd inclusief draagtas. Onmisbaar tijdens presentaties, op beurzen en als verkoopondersteuning in winkels en kantoren.

Icoon spandoek frame

Spandoekframe

Wij leveren ook spandoekframes. Deze zijn te bestellen inclusief een bijpassend spandoek in full colour. Het spandoekframe wordt geleverd inclusief de benodigde montagematerialen en wordt vervaardigd uit aluminium buizen.

Wenskaarten.

Wenskaarten

Wenskaarten zijn verkrijgbaar in full colour, enkel- of gevouwen kaarten, met of zonder enkelzijdige UV lak afwerking. Wij maken ook kaarten voor speciale gelegenheden, ondermeer Kerst, Oud & Nieuw en Pasen.

Kaarten worden doorgaans geleverd vanaf 250 stuks, neem contact op voor meer informatie.

Icoon postkaarten

Postkaarten

Postkaarten worden in full colour afgedrukt op stevig ansichtkaartkarton. Postkaarten zijn beschikbaar met of zonder enkelzijdige UV lak afwerking.

Deze worden doorgaans geleverd vanaf 250 stuks, neem contact op voor meer informatie.

Stationary.

Icoon briefpapier

Briefpapier

Studio van der Plas maakt briefpapier. Verwerk uw eigen logo en contactgegevens in uw briefpapier ontwerp zodat de mailing er professioneel en uniform uit komt te zien. Uw briefpapier kan eventueel ook in stijl worden verstuurd met bijpassende bedrukte enveloppen.

Icoon notitieblok

Notitieblok classic

Notitieblokken zijn leverbaar in diverse formaten, in 25, 50 of 100 vel papier, gelijmd of met spiraalbinding. Wij bedrukken uw notitieblokken enkelzijdig full colour en verlijmen op 1 mm dik rugkarton.

Stickers.

Icoon stickers

Stickers

Bij Studio van der Plas bestelt u gemakkelijk en snel stickers t/m A3 formaat. Kies uit onze standaard formaten. Natuurlijk hebben we ook grotere formaten, neem daarvoor contact met ons op.

Icoon raam bestickering

Raam bestickering

Studio van der Plas levert verschillende soorten raamstickers van hoogwaardige kwaliteit. Onze raamstickers hebben uiteenlopende specificaties en zijn daardoor geschikt voor verschillende ontwerpen en toepassingen. Laat uw raamstickers door ons drukken in full colour op het materiaal dat bij uw ontwerp past.