Lijstenmakerij

De lijstenmakerij van Studio van der Plas is inmiddels befaamd in de wijde regio. Een aluminium of houten lijst wordt op maat gemaakt, evenals het (eventuele)  passe-partout, en kan op verschillende manieren worden ingezet. U kunt het zo gek nog niet verzinnen of we kunnen het voor u inlijsten; foto’s, posters, schilderijen of giclées. Maar ook dierbare en tastbare herinneringen zoals trouw- of doopjurken, babyschoentjes en medailles, en natuurlijk uw favoriete platenhoes, voetbalshirt of zelfs muziekinstrument – overal kan een unieke lijst omheen.

Lijstenmaker Ben van der Plas werkt met materialen van de beste fabrikanten. Hij beschikt over een stevige dosis creativiteit, talloze voorbeelden en passe-partoutkarton in diverse kleuren zodat hij er samen met u iets moois van maakt.

Kom gerust langs met wat u graag wilt inlijsten, dan kijken we naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u hier ook een afspraak voor maken, telefonisch of via email. Zie hiervoor onze contact info onderaan de pagina.

“Wat u bedenkt, kunnen wij maken…”

Or, as we say in proper English:

“You name it, we frame it”

Ben van der Plas

Canvasprint, uw eigen kunstwerk opgespannen aan de muur.

Wij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van hoge kwaliteit foto’s op hagelwit canvas doek met een goede structuur.

U kunt kiezen uit meerdere kwaliteits lijnen. Onze Epson pigment-inkt printer drukt top kwaliteit foto’s af zodat u verzekerd bent van heldere kleuren en hoge scherpte. Onze lijstenmaker spant uw canvas foto strak op, op brede spielatten.

Canvas print voorbeeld

3D shadowbox

3D shadowboxen zijn kleine kastjes voorzien van passe-partout en lijst naar keuze. Leuk om te vullen met kleine projectjes of unieke verzamelstukken en aan de wand te hangen. Het biedt u de mogelijkheid om op een aparte manier 3-dimensionale objecten in te lijsten.

U kunt de meest uiteenlopende voorwerpen laten inlijsten zoals babyschoentjes of knuffels. Nostalgische items, collectors items, vakantieherinneringen, sportartikelen, of miniaturen.

Alu-Dibond, een prachtige manier om foto’s te presenteren.

Maak een echte blikvanger van uw mooiste foto’s door middel van alu-dibond.

Uw afbeelding wordt belicht op speciaal fotomateriaal en daarna bevestigd op aluminium. Alu-dibond bestaat uit twee platen aluminium met een kunststof kern. Door de verbinding van een hoge kwaliteit fotoposter op bijzonder stabiel en duurzaam materiaal wordt het geheel nog luxer.

Door de speciale afstandhouders aan de achterzijde lijkt uw aluminium kunstwerk te zweven aan de muur.

Afdruk op dibond

Voordelen ten opzichte van canvasprints:

  • Minder kwetsbaar.
  • Kan zonder lijst aan de muur.
  • Oogt zeer strak.
  • Opgeplakt op aluminium.
  • Lijkt haast zwevend opgehangen.
  • Kan worden voozien van beschermlaag.
  • Kan worden voorzien van acrylaat.